Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
محک

آغاز ساخت تقاطع بزرگ معالی آباد و 6 تقاطع دیگر در سوم خرداد

http://img.irna.ir/1389/13890916/30113341/T30113341-768728.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، علي‌رضا پاك‌فطرت در اولين نشست خود با خبرنگاران در سال 90، افزود: دو هفته قبل نامه‌اي به شورا نوشته و ضرورت حمايت از تيم فجر سپاسي را متذكر شده‌ام، درخواست‌ كرده‌ام كه پشتيباني كنند اما وقتي نامه‌اي يك يا دو فوريتي نباشد و در سيستم عادي وارد شورا مي‌شود ممكن است مدت‌ها پاسخ به آن طول بكشد.
وي با تصريح اينكه شهرداري هم خوب عمل نكرده است، اضافه كرد: به عنوان شهردار تنها تا يك ميليون تومان اختيار دارم.

شهردار شيراز با اشاره به نبود مديريت واحد شهري، كم‌رنگ بودن هماهنگي‌ بين سازمان‌ها و دستگاه‌هاي مختلف خدمات شهري را عاملي مهم در بروز مشكل براي توسعه و رشد همگون و متوازن شهر دانست و گفت: تقاطع غيرهمسطح رضوان را آغاز كرده‌ايم، از شش ماه قبل براي جابه‌جايي خطوط فشار متوسط اين نقطه با برق منطقه‌اي مكاتبه كرده و نتيجه نگرفته بوديم تا يكي دو روز قبل كه با مديرعامل اين شركت ديدار كردم.

وي اضافه كرد: شركت برق منطقه‌اي براي جابه‌جايي اين شبكه از شهرداري درخواست 500 ميليون تومان پول كرده است! پول يك‌طرف، زمان كه مهمتر از پول است يك‌طرف و بعد از برق به حتم با شبكه‌هاي آب و گاز و تلفن هم مواجه خواهيم بود، اين يكي از عوامل تاخير در برخي پروژه‌ها است.

پاك‌فطرت منظور از مديريت واحد شهري را ايجاد زمينه براي فكر واحد در مديريت يك كلان‌شهر دانست و گفت: مديريت واحد شهري به‌معناي اينكه همه كارها توسط شهردار برنامه‌ريزي و اجرا شود نيست.

وي با طرح مثال ديگري گفت: اجراي كانال‌هاي مشترك سال‌ها است توسط مجلس محترم تصويب شده است، پول ساخت اين كانال‌ها را چه دستگاهي بايد بدهد و نگهداري از آنها وظيفه كيست؟ برويد قانون را بررسي كنيد، اگر به اين نحو عمل كنيم حتي در اين زمينه هم از استان‌ها و كلان‌شهرهاي ديگر عقب خواهيم افتاد.

شهردار شيراز با يادآوري اينكه از اين پس هيچ پروژه‌اي قبل از تكميل افتتاح نمي‌شود، گفت: موازي‌كاري و چندباره كاري در شهر زياد است و من هم به‌عنوان شهردار در روز حداقل 4 تا 5 جلسه دارم و بسياري از مشكلات را رفاقتي حل مي‌كنم، در بعضي از مشكلات هم بايد با كدخدا منشي به‌دنبال حل موضوع بود.

وي تصريح كرد: اگر همه اختيارات شهر دست شهردار است شما از شهردار در خصوص همه مسايل سئوال كنيد اما امروز بايد كسانيكه مديريت كلان را دارند پاسخگو باشند، رسانه‌ها هم بهترين كمك براي رسيدن به مديريت واحد شهري هستند.

شهردار شيراز در پاسخ به اين سئوال كه آيا قرار است بخشي از پارك ولي‌عصر و همچنين بوستان سايه به دو دستگاه دولتي و نظامي واگذار شود، گفت: ما اگر بخواهيم سيصد متر زمين براي ساخت يك مسجد اختصاص دهيم بايد شورا اجازه بدهد، نه مي‌توانيم و نه قرار است پاركي را به دستگاهي بدهيم.

وي گفت: ماه‌ها قبل قرار بود تعدادي از خيرين بيمارستاني در شمال شيراز بسازند كه ما مقاومت كرديم، گفتيم آنهايي كه در جنوب و شرق شيراز زندگي مي‌كنند اگر بيمار اورژانسي قلبي داشته باشند براي رسيدن به يك مركز درماني با اين ترافيك دچار مشكلات فراواني خواهند شد، بنابراين پيشنهاد داديم در شرق شيراز اين اقدام خيرخواهانه انجام شود.

پاك‌فطرت گفت: چند زمين در نقاط مختلف در شرق شيراز به خيرين نشان داده‌ايم كه در نهايت زميني را واقع در منطقه هفت شهرداري پذيرفتند و قرار براين شد كه به ما اطلاع دهند. اين ربطي به پارك سايه و واگذاري فازهاي مختلف آن ندارد.

شهردار تصريح كرد: قرار براين شد پيشنهاد را به ما بدهند و ما با نظر مساعد به شورا بفرستيم، اينكه موافقت شود، زميني بدهند يا ندهند، شهرداري سهام‌دار بشود يا نشود، تصميم با شورا است.

پاك‌فطرت با بيان اينكه ظرفيت رسانه‌ها از ظرفيت مديران ارشد براي تسهيل روند و حل مشكلات بيشتر است، گفت: مشكل بافت قديمي و تاريخي شيراز دغدغه همه مديران شهرداري و اعضاي شورا بوده و هست، شهرداري و شورا تا حد امكان با در نظر گرفتن تخفيف‌هاي بسيار خوبي گام برداشته‌اند.

او صدور رايگان پروانه ساخت، تسهيل شرايط در صورت نبود پاركينگ و همراهي با متقاضيان بهسازي و نوسازي منازل بافت قديم را از گام‌هاي شهرداري و شورا دانست و گفت: ما درخواست داده‌ايم كه ارتفاع در اين نقطه از 7 متر و نيم به يازده متر افزايش داشته باشد تا مردم تمايل پيدا كنند، مي‌طلبد كه ميراث فرهنگي و مسكن و شهرسازي هم در اين زمينه همراه شوند.

شهردار شيراز گفت: اميدواريم با طرح توسعه حرم گامي بلند در اين بخش برداشته شود زيرا همانگونه كه قبلا هم گفتم اعتقاد دارم توسعه شيراز از توسعه حرم بايد آغاز شود.

پاك‌فطرت گفت: خوب بود رسانه‌ها از مسئولان ميراث هم اين سئوال را مي‌پرسيدند كه در خصوص بافت تاريخي و فرسوده چه مي‌خواهند بكنند، به ما مي‌گويند اين تاريخي است دست نزن، اين يعني چه؟ اگر دست نزنيم كه خراب مي‌شود، اگر به بافت رسيدگي نشود تخريب خواهد شد.

شهردار شيراز در بخش ديگري از اين نشست با تاكيد براينكه تيم مديريتي شهردار هنوز بسته نشده و تغييرات ممكن است ادامه داشته باشد، گفت: هنوز دوسال از عمر شوراي شهر باقي مانده اگرچه ممكن است عمر شهردار يك ماه باشد، در مسايل عمراني هم شورا به شهرداري خط مي‌دهد، مسير را مشخص كرده‌اند، اجراي كامل طرح‌هاي هدف نود، اميدوار هستيم كه تا پايان امسال و ابتداي سال آينده شاهد به بهره‌برداري رسيدن طرح‌هاي عمراني بزرگي در شيراز باشيم.

وي بهره‌برداري از تونل سعدي را يكي از مهم‌ترين اهداف شهرداري خواند و گفت: تا سوم خردادماه امسال احداث تقاطع غيرهمسطح معالي‌آباد و چند پروژه ديگر آغاز مي‌شود اما همه اين مسايل منوط به تامين مناسب اعتبارات و بودجه است

شهردار شيراز گفت: يك شهر با ساخت رو گذر و زير گذر شهر نمي‌شود، بايد روي فكر انسان‌هايي كه به‌عنوان شهروند در آن شهر زندگي مي‌كنند كار كرد، وضعيت فرهنگ شهروندي در شيراز خوب نيست، اينكه در فضاهاي تفريحي بوستان‌ها قليان به آساني عرضه شده و نوجوان 15 ساله از آن استفاده مي‌كند، وظيفه شهرداري برخورد با اين معضل نيست اما علي‌رغم همه مشكلات وارد كار شده است.

وي ريشه همه مشكلات موجود كه در بوستان‌ها و مراكز تفريحي شيراز عينيت پيدا كرده است را اشتغال دانست و گفت: اگر مي‌خواهيم مشكلات شهر مرتفع شود بايد سرمايه‌گذاري رونق بگيرد، بايد سرمايه‌گذاران را به اين شهر هدايت و از آنان حمايت كنيم، رونق اقتصادي كه باشد بيشتر مشكلات مرتفع خواهند شد.

پاك‌فطرت در عين‌حال از طرح پيشنهاد راه‌اندازي مجدد شهر‌راز، روزنامه شهرداري شيراز در ماه‌هاي اخير خبرداد و گفت: چندين بار در دستور كار شورا قرار گرفته اما به‌دليل تراكم موضوعات فرصت رسيدگي پيش‌نيامده است.

وي همچنين با تاكيد براينكه وجود برخي از سازمان‌ها در شهرداري شيراز توجيه ندارد، گفت: بايد مديريت سازماندهي رودخانه خشك در اين شهر راه‌اندازي شود تا از اين ظرفيت بتوانيم استفاده مطلوبي داشته باشيم، از طرفي اعتقاد دارم سازمان سرمايه‌گذاري شهرداري بايد به مديريت تبديل شود تا پوياتر عمل كند.

پاك‌فطرت با بيان اينكه مديريت ساماندهي سد تنگ‌سرخ در شهرداري تشكيل شده است، گفت: اضافه كردن سازمان جديد در دستور كار ما قرار ندارد و سياست شهرداري‌ها نيست.

شهردار شيراز با اشاره به اينكه چندين سال از تهيه دستور‌العمل ايجاد سازمان حمل و نقل بار و مسافر كه با تجميع سازمان‌هاي تاكسيراني، اتوبوسراني و ساير سازمان‌هاي مرتبط بايد تشكيل شود، مي‌گذرد، گفت: اگرچه معاونت حمل و نقل بر عملكرد اين سازمان‌ها نظارت دارد اما ما بايد به سمت كم كردن از هزينه‌ها حركت كنيم.

پاك‌فطرت كار در شهرداري را بسيار سخت توصيف و تصريح كرد: فردي كه قصد دارد در شهرداري كار كند نبايد به‌فكر حرف‌ها و تهمت‌ها و حديث‌هايي باشد كه ممكن است راه بيفتد، خبرنگاران هم اگر دلشان براي شهر مي‌سوزد بايد عادلانه قلم بزنند.

پاك‌فطرت اضافه كرد: هيچ اعتقادي به اين پست‌ها ندارم، در جاي خود هر كاري كه يك شهروند براي گذران زندگي انجام مي‌دهد را انجام مي‌دهم، اما بعضي از مديران را اگر ولشان كنيم نان خودشان را نمي‌توانند در بياورند، آنها از اينكه پست مقامشان را از دست بدهند هراس دارند.

به گزارش ايسنا شهردار شيراز ابراز اميدواري كرد كه براساس وعده‌اي كه در ابتداي حضورش در ساختمان شهرداري به خبرنگاران داده بود، از اين پس در قالب برنامه‌اي زمان‌بندي شده در جمع خبرنگاران پاسخگوي سئوالات آنان باشد.

4 نظرات:

mohamad گفت...

in hame bodje dige chera harf az tamin bodje mizane manzoresh az on6ta chie akhar malom shod taghato mali abad chejorie

امین گفت...

محمد جون بودجه تصویب شده ولی هنوز محقق نشده!

معالی آباد رو که باید منتظر بود تا روز شروع پروژه از ماکت طرحش بهره برداری بشه تا ببینیم چه کشلیه!

اون 6 تا هم : 2 تاش ولیعصر ، ستارخان هستند و باقیشم از پروژه های هدف 90 هستند که هنوز معلوم نیست کدوما هستن

mohamad گفت...

pas esme taghto bozorg rosh gozashtan zode omidvaram in pol rogozare fazilat va tonel sadi ta akhar bahar bahrebardari va kael shan

امین گفت...

حتما همینجوره چون 16 میلیارد هزینه ساختش عنوان شده تو سایت معاونت عمرانی شهرداری.

پل ولیعصر هم که یک پل کابلی 1 کیلومتریست که بزرگترین پل کابلی ایران تبدیل خواهد شد.

تقاطع ستارخان هم که 3 سطح هست