سال 84 برنامه ای از شبکه استانی فارس پخش شد با مضمون اینکه مدرن ترین و زیباترین ورزشگاه خاورمیانه در شیراز در حال احداث است و حداکثر تا پایان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.این برنامه که با تصاویری چشم نواز و زیبا از این ورزشگاه در حال احداث همراه بود ، نظر هر بیننده ای را به خودش جلب میکرد! ورزشگاهی دو طبقه با ظرفیت 50 هزار نفر که دارای سرپوش برای تماشاگران طبقه دوم ورزشگاه بود. نکته جالب در این برنامه این بود که این برنامه 8 سال پس از شروع ساخت این ورزشگاه ساخته شده بود.یعنی کلنگ ساخت این ورزشگاه در سال 1376 به زمین زده شده بود. اما الان ، 4 سال بعد از پخش این برنامه هیچ خبر خاصی از افتتاح این ورزشگاه نیست و احتمالا تا 1 تا 2 سال آینده نیز اتفاق خاصی نخواهد افتاد. چرا که تاکنون برای افتتاح این ورزشگاه تاریخ های زیادی از سوی آقایان کمانه ( رییس سابق تربیت بدنی فارس )و علی آبادی ( رییس سابق سازمان تربیت بدنی ) مانند تابستان 86 ، بهمن 86 ، بهار 87 ، تابستان 87 ، بهمن 87 و ... داده شده است که هیچکدام تا کنون عملی نشده است. اما موضوع هنگامی موضوع غم انگیزتر و تاسف بار تر می شود که متوجه این موضوع بشیم که پس از 12 تا 14 سال انتظار تنها ضلع غربی ورزشگاه افتتاح خواهد شد و بازهم بازی با کلمات شروع شده از واژه بی معنای " فاز 1 " افتتاح استفاده می شود. حال اینکه در زمان افتتاح یک ورزشگاه ، استفاده مستمر از آن مد نظر خواهد بود و اینکه با افتتاح " فاز 1 " این ورزشگاه چه موقع قرار است " فاز 2 " آن افتتاح شود ، سوالی است که بی پاسخ مانده است.شاید قرار است سرنوشتی نظیر نقش جهان اصفهان در انتظار آن باشد که پس از افتتاح آن با نواقص بسیار و حادقل امکانات پس از دو سال استفاده تعطیل شد و هنوز هم با وجود تخصیص اعتبار ، زمان افتتاح آن نامعلوم است.
اما تازه ترین اظهار نظر درمورد افتتاح ورزشگاه بزرگ شیراز به خدابخش ( رییس اصفهانی جدید تربیت بدنی فارس ) برمیگردد که گفته بود تکمیل و افتتاح این ورزشگاه ، وظیفه تربیت بدنی فارس نیست و استانداری باید فکری برای این ورزشگاه بکند.
نکته دیگر در این مورد این ورزشگاه ، این است که این ورزشگاه ، مجموعه ایست متشکل از یک ورزشگاه 50 هزار نفری ، سالن 6 هزار نفری ، پیست دوچرخه سواری و دومیدانی و سایر امکانات. که هنوز هیچکدام به بهره برداری نرسیده و باعث شده اند که شیراز در میان مراکز استان ها دارای کمترین سرانه ورزشی است و تنها دارای ورزشگاه مجهور و قدیمی حافظیه و سالن قدیمی تر دستغیب هست که همگی تاریخ مصرف گذشته اند. بهتر بود مسئولان قبل از کلنگ زنی مجموعه المپیک شیراز ، ابتدا ورزشگاه میانرود را تکمیل و افتتاح میکردند بعد به سراغ دیگری میرفتند.
شاهکار اسم گذاری استادیوم بزرگ شیراز
در ابتدا نام این ورزشگاه به تبعیت از مکان قرار گیری آن میانرود گذاشته شود ، پس از مدتی با تغییر نام آن منطقه به بهارستان ، نام آن به بهارستان تغییر پیدا کرد. در سال 87 ، سازمان تربیت بدنی از افتتاح این ورزشگاه با نام آزادی نام برد! در روزنامه ها هم از نام های سعدی و ملاصدرا نام بردند! حال بایده دید سرانجام این ورزشگاه چه خواهد شد.
اما در پایان نگاهی داریم به پروژه های ورزشی شهر شیراز
*** پیست دو ومیدانی و دوچرخه سواری شیراز *** شروع پروژه : 1386 پیش بینی تاریخ اتمام : 1388 درصد پیشرفت : 23درصد
*** خانه کشتی شیراز *** شروع پروژه : 1384 پیش بینی تاریخ اتمام : 1387 درصد پیشرفت : 29درصد
*** ورزشگاه بزرگ شیراز ***
شروع پروژه : 1376 پیش بینی تاریخ اتمام : 1387 درصد پیشرفت : 87درصد
*** سالن تنیس روی میز ***
شروع پروژه : 1384 پیش بینی تاریخ اتمام : 1388 درصد پیشرفت : 100درصد
*** سالن 6000 نفری ***
شروع پروژه : 1378 پیش بینی تاریخ اتمام : 1387 درصد پیشرفت : 66درصد