Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
محک

گزارش تکمیلی >>> پاك فطرت شهردار شيراز شد

پس از گذشت 68 روز از استيضاح اعتمادي، اعضاي شوراي اسلامي شهر شيراز با ده رأي موافق عليرضا پاك فطرت (سرپرست فعلي شهرداري) را از ميان سه گزينه نهايي به عنوان شهردار انتخاب كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، در جلسه  امروز سه شنبه علني شورا، سه نامزد نهايي تصدي پست شهرداري به ارايه برنامه‌هاي خود پرداختند و در نهايت،‌ پاك‌فطرت با كسب ده راي در مقابل وكيلي كه تنها يك راي كسب كرده بود، به عنوان شهردار شيراز انتخاب شد تا در دوسال و نيم باقي‌مانده شهر را اداره كند.
به‌گزارش‌ايسنا رئيس شوراي اسلامي شهر شيراز در پايان اين جلسه در جمع خبرنگاران گفت: خوشبخت هستيم كه قبل از اتمام فرصت 90 روزه قانوني، اعضاي شورا با انجام بررسي دقيق و مطالعه گسترده بر روي 11 گزينه اصلي شهرداري،‌ موفق شد يك نفر را به عنوان شهردار برگزيده و معرفي كند.
مظفر مختاري با بيان اينكه شهردار جديد شيراز، علي‌رضا پاك فطرت، با كسب ده رأي به عنوان شهردار انتخاب شده است، افزود: در كمتر دوره‌اي در ساير نقاط كشور، شهرداري با چنين رأي قاطعي انتخاب شده است.
وي با تصريح اينكه مديريت ارشد استان، فرماندار و هيچ يك از مديران و مسؤولان دخالتي در استيضاح شهردار سابق و انتخاب شهردار جديد نداشته‌اند، گفت:‌ قسم مي‌خورم هيچ يك از مديران خصوصاً‌ استاندار محترم استقلال شورا را تحت الشعاع قرار نداده و در اين مسير يار و همراه شورا بودند.
مختاري با يادآوري اينكه علت اعتماد به پاك فطرت، تجارب او در پست‌هاي قبلي، توان مديريتي وي، حضور دو ماهه در پست سرپرست شهرداري، رشته مرتبط با نياز شهر و اعتقاد وي به تغيير و تعديل در ساختار شهرداري شيراز، بوده است،‌ از پيش مشخص بودن شهردار را كاملا رد كرد.
رئيس شوراي اسلامي شهر شيراز گفت:‌ پس از فراخوان شورا، 40 گزينه براي شهرداري شيراز مطرح بودند كه از اين ميان 11 نفر به انتخاب شورا برنامه خود را ارايه كردند و در نهايت اين تعداد به 3 نفر تعديل و از ميان اين سه تن شهردار منتخب، انتخاب شد.
به گزارش ايسنا از شيراز، سه گزينه نهايي تصدي پست شهرداري كه امروز در جلسه علني شورا به طرح برنامه‌ها و ديدگاه‌هاي خود پرداخته و سؤالات اعضا را پاسخ گفتند، احمدي، معاون سابق استاندار فارس، وكيلي شهردار اسبق شيراز و قم و پاك فطرت سرپرست فعلي شهرداري شيراز بودند.
مختاري اعلام كرد: براساس قانون استانداري فارس ده روز فرصت دارد تا حكم شهردار شيراز را صادر و ابلاغ كند.
گزارش ايسنا حاكي است در جلسه امروز شورا تلاش‌هاي مهدي خاني براي جلب نظر اعضاي شورا و دادن رأي به محمد وكيلي كارساز نشد اگرچه به عقيده صاحب‌نظران پاك فطرت از اولين روزهاي انتخاب به عنوان سرپرست شهرداري، گزينه اصلي تصدي اين پست بوده است.
صاحب نظران معتقد هستند اعضاي شوراي شهر شيراز پس از آنكه پاك فطرت را گزينه مناسبي براي تصدي پست شهرداري ديده بودند، اقدام به استيضاح شهردار وقت كرد.
بر اساس اين گزارش علي رضا پاك فطرت متولد 1337 است كه پيش از اين در پست‌‌هاي مدير كل دفتر فني استانداري‌هاي كهكيلويه وبويراحمد و بوشهر و قائم مقام مدير كل دفتر فني استانداري فارس، شهرداري منطقه 5 و مديريت اجرايي باغ‌هاي قصردشت و در نهايت سرپرستي شهرداري شيراز خدمت كرده است.
براساس اين گزارش يك عضو شوراي اسلامي شهر شيراز در جلسه انتخاب شهردار گفت: اگر مديري انتخاب شود كه نتواند شهر را اداره كند، شورا به انفعال خواهد رسيد و آثار منفي اين انتخاب شهر را تحت تاثير قرار خواهد داد،‌ فردي را انتخاب كنيد كه فردا بتوانيم پاسخگوي عملكرد او باشيم.
مهدي خاني پيش‌بيني كرد كه در آينده هزينه‌ طرح‌هاي عمراني بين 40 تا 50 درصد افزايش پيدا خواهد كرد، بنابراين مديري بايد براي شيراز انتخاب شود كه توان آوردن منابع مالي ملي را داشته باشد.
وي كه در دفاع از محمد وكيلي به عنوان يكي از سه‌گزينه نهايي شهرداري شيراز سخن مي‌گفت، عملكرد برخي رسانه‌ها منجمله صدا و سيما در مدتي كه شورا درگير انتخاب شهردار جديد بود را قابل نقد دانست و گفت: در برنامه بازتاب استاندار محترم مباحثي را مطرح فرمودند كه اگر به‌موقع پاسخ داده شده بود، ابهامات برطرف مي‌شد.
خاني با يادآوري اينكه در دوسال و نيم باقي‌مانده از عمر شورا، اين نهاد بايد منطبق بر اصل 44 و با در نظر گرفتن طرح هدف‌مندي يارانه‌ها، تصميم‌گيري‌هاي خود را سامان‌دهد، تاكيد كرد: امروز سي پروژه عمراني در شيراز دچار افت و خيز بوده و بسياري از پروژه‌ها نيز به‌دليل وضعيت اقتصادي مشكل دارد، لذا بايد مديري انتخاب شود كه بتواند پول وارد شهر كند.
وي ادامه داد: بايد مديري انتخاب شود كه وقتي مي‌گويد پادگان‌ها بايد جمع شود يا مي‌گويد مديريت تعاملي خواهد داشت، بتواند به وعده‌هاي خود  عمل كند.
خاني تصريح كرد: علي‌رغم واقعيت‌هاي موجود اين سخنان را براي ثبت در تاريخ و به عنوان يك وظيفه شرعي بيان كرده است.
به‌گزارش ايسنا، علي‌ زحمت‌كش، ديگر عضو شورا نيز با قدرداني از تمام كسانيكه به عنوان كانديداي شهرداري، برنامه‌هاي خود را به دعوت شورا، ارائه كردند، گفت: اين افراد با آگاهي از اين واقعيت كه ممكن است انتخاب نشوند خود را در محك شورا قرار دادند و علي‌رغم اين آينده‌نگري و احتمال انتخاب نشدن آنان را از اداي تكليف باز نداشت.
وي تصريح كرد: در زمان راي گيري بايد جميع جهات و مصالح شهروندان و شيراز را در نظر گرفت و توجه داشت كه تجربه و تخصص به‌صورت توام تاثيرگذار است.
زحمت‌كش با تاكيد براينكه افزايش 40 درصدي قيمت پروژه‌ها را قبول نداشته و اعتقاد دارد نبايد در آستانه اجراي طرح هدف‌مند شدن يارانه‌ها اين مسايل عنوان شود، گفت: حتي اگر چنين شد، تاثيري كه شورا مي‌تواند داشته باشد شهردار به‌تنهايي نخواهد داشت.
شبيرزارع نيز با قدرداني از همه كانديداها، گفت: شورا توانست سه هفته قبل از مهلت قانوني خود با مطالعه و بررسي دقيق، شهردار شيراز را انتخاب كند.
نايب رئيس شورا برنامه‌همه كانديداها را خوب توصيف و تصريح كرد: اميدوار هستيم كه شهردار منتخب خواسته‌هاي شورا را تامين كند.
به گزارش ايسنا، اعضاي شوراي شهر شيراز در حالي به بررسي سه گزينه نهايي براي تصدي پست شهرداري مشغول بودند كه از ابتدا مشخص بود علي‌رضا پاك‌فطرت گزينه نهايي خواهد بود و زحمت‌كش نيز در سخنان خود تلويحا اشاره كرد كه "فرد مورد نظر شورا چه ما راي بدهيم و چه ندهيم انتخاب خواهد شد!".
آگاهان يكي از دلايل انتخاب پاك‌فطرت را انعطاف وي در مورد خواست اعضا براي تغييرات گسترده در سطح نيروها و مديريت‌هاي شهرداري شيراز و اجراي دقيق نظرات شورا مي‌دانند، اما رئيس شورا، توان مديريتي، همخواني مدرك تحصيلي وي با نياز شهر، سوابق اجرايي و نياز به تعديل در ساختار شهرداري اعلام كرد.
به‌گزارش ايسنا، علي‌رضا پاك‌فطرت در ارائه ديدگاه‌هاي خود، گفت: شيراز به‌اين راحتي نمي‌تواند شهري صنعتي شود، زيرا زمين مورد نياز را ندارد.
وي با اين تاكيد كه با خود يك اتوبوس مدير به شهرداري نخواهد آورد، تصريح كرد: سياست او در مقابل تعديل و حذف نيروها انقباضي نيست.
سرپرست شهرداري شيراز بعد از ارائه برنامه‌هاي خود كه در آن خارج كردن پادگان‌ها از شيراز نيز بود، گفت: اگر شهرداري با شورا هماهنگ باشد 100 درصد برنامه‌ها را محقق خواهم كرد.
گزارش ايسنا حاكي است، اما وكيلي در سخنان كوتاه خود در صحن علني شورا، دسترسي شهروندان به خدمات مطلوب شهري را عامل مهمي در مديريت شهر دانست و گفت: مديريت شهر بايد تعامل نزديكي با مديريت سياسي، انتظامي و امنيتي داشته باشد.
وي كه سابقه شهرداري و فرمانداري شيراز و همچنين شهرداري قم را در كارنامه دارد، افزود: مديريت موفق مديريت آمرانه بوده و علي‌رغم توفيق، مديريتي مطلوب نيست، مديريت بايد قاطع باشد و مديريت قاطع هم به‌معناي نداشتن تعامل نيست.
وكيلي با اين تاكيد كه براي خارج كردن پادگان‌ها از شهر بايد با دستگاه‌هاي نظامي تعامل داشت و نيازهاي آنان را جدي گرفت، گفت: در موضوع سرمايه‌گزاري به سياست برد برد اعتقاد دارم، سرمايه‌گزار رقيب نيست، شريك شهرداري است و بايد منافع معقولي را از سرمايه‌گزاري خود كسب كند.
وي تصريح كرد: بايد به‌دنبال منافع ملي برويم، اگر شيراز را با ساير كلان‌شهرها مقايسه كنيم متوجه خواهيم شد كه در آن شهرها چگونه از منابع ملي استفاده مي‌شود.
وكيلي لزوم داشتن درآمد پايدار را يادآور شد و گفت: شهر را نمي‌توان با عوارض اداره كرد، كل عوارض اكتسابي يك كلان‌شهر مانند شيراز تنها كفاف جمع‌آوري مطلوب زباله را هم نمي‌دهد.
گزارش ايسنا حاكي است، در جلسه روز سه‌شنبه شوراي شهر شيراز، علي‌رغم تلاش‌هاي مهدي خاني براي جلب نظر اعضا به سمت محمد وكيلي، علي‌رضا پاك‌فطرت موفق شد با كسب ده راي صندلي شهرداري را براي خود تثبيت كند.
پيش از اين اعتمادي با هفت راي به‌عنوان شهردار شيراز انتخاب و با هشت راي از سمت خود كنار گذاشته شده بود.

11 نظرات:

مصطفی :: مشهد 1400 گفت...

سلام امین جان

ممنونم از این که اومدی تصاویرت خیلی خوشگل بود

saeid patr. گفت...

amin hala b nazaret in shahrdare chetore?

ارمان-اصفهان گفت...

از اقا امین خواهش می کنم یه پست راجع به عملکرد مسئولین شیراز راجع به ویژگی ادبی شیراز بذارند.امروز در روزنامه شرق راجع به چهارمین پایتخت ادبی جهان یعنی دوبلین خواندم که بخشی از ان راجع به شیراز بود که در ان نوشته بود به نظر سال 85 اخرین باری بود که یونسکو به سراغ شیراز میومد!!واقعا متاسف شدم

ناشناس گفت...

دوستان امید وارم که شهردار جدید.......
هیچی ولش کن.

جابر گفت...

تصاویر گرد همایی خودرو های کلاسیک در شیراز (89/8/21)
http://www.shirazgozar.blogfa.com

امین گفت...

با تشکر از دوست عزیز اصفهان جناب آرمان خان.متسفانه مسوولان شهر شیراز برخلاف اصفهان تا نوک بینی مبارک را بیشتر ندیده و بشدت اسیر شعارزدگی هستند! خیلی از مسوولان هنوز فکر میکنند که شیراز بعنوان اولین شهر ادبی جهان معرفی شده در حالیکه به قول شما چهارمین شهر ادبی جهان نیز انتخاب شده و هم اکنون شیراز می توانند اولین شهر ادبی آسیا باشد.بزودی و در صورت امکان گزارشی جامع در این زمینه که موضوعی مهم هم هست تهیه خواهم کرد.

_____________________________
اما درباره شهردار جدید شیراز ...
بازهم وعده های خوب و قشنگ بیان شده ( کاری که آقای اعتمادی کرد و خداییش تحولی بزرگ هر عمران شهری شیراز ایجاد کرد که با تکمیل رینگ دوم شیراز که شامل بزرگراه آرین و کوهسار هست و همچنین 3 تونل شهری کاملا نمو پیدا خواهد کرد) و چه خوب بود که آقای پاک فطرت واقعا بیان میکردند برنامشون رای پولدار کردن شیراز چی هست؟شیراز بشدت از فقر مالی و سرمایه گذاری در رنج هست و پروژه های جدید شهرداری که شامل تعداد زیادی پلها و زیرگذرهای مختلف هست به همراه پروژه های فضای سبز شهری حتی کلنگ زنی هم نشدند.قرار بود تا پایان امسال 5 تا 7 پروژه پلسازی شروع بشه که هنوز خبری نیست!
تنها نقطه امیدوار کننده این هست که شهردار کاملا با شورا هماهنگه و این واقعا خیلی خوبه!
بهر حال باید منتظر بود حداقل تا عید تا ببینیم برنامه های شخردار جدید پایتخت فرهنگی ایران چی هست!

امین گفت...

یکی از دوستان به من خبر داد که شرکتی در کشورمان در حال ایجاد هتل های زنجیره های با نام شیراز هست.اولین اون هم در خیابان مطهری رشت قرار داره که بزودی افتتاح میشه.برای شعبه ی شیراز هم بدنبال مکان یابی هستند.

ح گفت...

امین انتقاد از شیراز و بیان ضعف ها به یک فرد غیر شیرازی چه توجیهی داره؟

امین گفت...

حسین جان شیرازی و غیر شیرازی نداره!بی عرضگی اعضای شورای شهر بر همگان واضح و مبرهن هست!نمیدونم شما دیدین یانه یکی از بچه ها میگفت دیشب تو 20:30 شورای شهر شیرازو حسابی مسخره کرده موقع انتخاب شهرداری یکی خواب بود یکی روش اونور یکی دست مبارکش در بینی و ....

من هم در وبلاگهای شهرهای دیگه مشکلی ببینم میگم دلیلی نداره بد برخورد کنن.
شهر ادبی شدن شیراز هم مسئله ی ملی هست

saeid patr. گفت...

آقای ح حالا خودمونیم تو که حتی نمیذاری مشکلات شیراز بین خودمونم مطرح شه؛-)

saeid patr. گفت...

آقای ح حالا خودمونیم تو که حتی نمیذاری مشکلات شیراز بین خودمونم مطرح شه؛-)