Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
محک

مرکز خرید امام

** برای لود شدن سریعتر تنها 1 پست اخیر نمایش داده می شود ، برای مشاهده سایر پست ها از منوی سمت چپ ، به مطالب گذشته مراجعه کنید**
پس از چندی انتظار ، تصاویری از یک مجتمع تجاری جدید دیگر در کلانشهر شیراز خودنمایی کرد.این مجتمع با نام امام در شیراز ساخته خواهد شد که زیربنای آن 12000 متر مربع خواهد بود. اطلاعات بیشتر درباره مکان و امکانات پروژه را حتما در پست های بعدی خواهم گذاشت.



معمار این پروژه آقای سروش صابری هستند که کارهای بسیاری از ایشان در شیراز اجرا شده که به چند نمونه اشاره میکنم :
مجتمع تجاری - مسکونی آفتاب :
مجتمع مسکونی اوج :

مرکز خرید انوری :


برج صنعت :

نوشته شده توسط امین در روز دوشنبه ، 28 دی ماه 1388 ، ساعت 13:25 .
به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Azadegi :: Cloob :: Oyax :: Digg :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Email To: :: Subscribe to Feed

هشتمین نمایشگاه بین المللی خودروی شیراز


** برای لود شدن سریعتر تنها 1 پست اخیر نمایش داده می شود ، برای مشاهده سایر پست ها از منوی سمت چپ ، به مطالب گذشته مراجعه کنید**

هشتمین نمایشگاه خودروی شیراز در 22 دی ماه سال جاری به مدت چهار روز در محل نمایشگاه های دائمی شیراز برپا شد.

این سومین دوره ای بوده که ایران خودرو در این نمایشگاه شرکت می کرد و این درحالیست که در این دوره از نمایشگاه خودروهایی مانند پژو 407، تندر 90 اسپریت کیت، سمند اس ای، 206 اس دی وی 8، پارس سال و سفارشی، 405 اس ال ایکس، روآ سال، اتوبوس مگاترانس، کشنده اکسور، سوزوکی اتومات کلاس 3، سمند ای ال، 206 فول آپشن، ون اسپرینتر، مینی بوس کروس، کامیونت مایتی در معرض دید عموم قرار داد.

این گروه صنعتی برای اینکه بتواند نمای روشن تری از اهداف و برنامه های خود را ارائه دهد با شماری از شرکتهای اقماری خود از جمله شرکتهای ایساکو، ایران خودرو دیزل، ساپکو، آپکو و تعدادی از قطعه سازان و نمایندگیهای فروش استانی در نمایشگاه شیراز حضور داشت.

گروه صنعتی ایران خودرو در فضایی به مساحت سه هزار متر مربع در سالن ملاصدرا استقرار یافته و بخشهای مختلف از شرکت ایران خودرو که به نوعی در ارتباط با مشتریان هستند نیز در این غرفه فعالیتهای خود را عرضه کردند. ضمن اینکه در جریان این نمایشگاه نمایندگی فروش قطعات خودروهای سفارشی ایران خوردو (آپکو) در شهر شیراز افتتاح شد.

همچنین شركت سایپا در هشتمین نمایشگاه خودرو شیراز با بیش از 30 نوع از انواع محصولاتش، بیشترین تنوع محصولی صنعت خودروسازی كشور را به نمایش گذاشت.این گروه با اختصاص دو سالن مجزا به تفكیك خودروهای سواری و تجاری در مساحتی بیش از 3500 متر مربع بزرگترین فضای نمایشگاهی و گسترده‌ترین حضور نمایشگاهی را در بین شركت كنندگان داشت.

*** خودروی جدید سایپا ، مروارید ***
















نوشته شده توسط امین ، در روز شنبه ، 26 دیماه 1388 ، ساعت 10:25 دقیقه.
به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Azadegi :: Cloob :: Oyax :: Digg :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Email To: :: Subscribe to Feed

* افق شيراز در سال 1400 *

** برای لود شدن سریعتر تنها 1 پست اخیر نمایش داده می شود ، برای مشاهده سایر پست ها از منوی سمت چپ ، به مطالب گذشته مراجعه کنید**



قابل توجي دوستاني كه براي مشاهده وبلاگ با مشكل مواجه هستند ، اين مشكل به دليل كامل لود نشدن وبلاگ هست كه به دليل سرعت پايين اينترنت رخ ميدهد ، زمينه نوشتارها سفيد بوده و درصورت لود كامل مشكلي پيش نخواهد آمد.مي توان با كپي مطالب در برنامه microsoft word به مطالعه مطالب بپردازيد.



در تاریخ 22 آذر نظرسنجی با عنوان افق کلانشهر شیراز در سال 1400 خورشیدی را در وبلاگ قرار دادم که شامل 3 گزینه اداری – تجاری ، فرهنگی - گردشگری و صنعتی بود. همانطور که انتظار داشتم گزینه 2، 90 درصد از آرا رو به خودش اختصاص داد و بیشتر رای دهندگان بر این عقیده بودن که شیراز در سال 1400 باید شهری کاملا فرهنگی و گردشگری باشد و تمام برنامه ریزی ها و زیرساختها و باید به این سمت حرکت کند.
اما شهر شیراز به چه میزان آماده پذیرفتن این تعریف را برای خود در سال 1400 دارد؟ مطمئنا دو عامل برای این آمادگی نقش به سزایی دارند، یکی وجود زیر ساختها نظیر وجود هتل ها ، حمل و نقل مناسب و ... و دومی داشتن جاذبه ها گردشگری و تاریخی برای جلب گردشگران می باشد. که هم می تواند آثار باستانی و هم آثار معاصر و مجتمع های تفریحی را که دارای آثاری منحصر بفرد هستند را شامل شوند.برای قضاوت بهتر درباره این موارد به بررسی جز به جز این دو مورد می پردازم.

زیرساخت ها

قبل از توضیح درباره داشته های کنونی کلانشهر شیراز بهتر دیدم به برخی مشکلات اولیه درمورد جذب گردشگر خارجی اشاره کنم که البته مورد تایید همگان نیز هست.مطابق برنامه ریزی ها باید تا پایان برنامه پنجم توسعه ، ( سال 1393 ) تعداد گردشگران خارجی به مرز 20 میلیون نفر در سال برسد که در حال حاضر کمتر از 5/1 میلیون نفر در سال هست و با توجه به شرایط کنونی که مهمترین آن شامل تنش های سیاسی بین المللی و عدم برنامه ریزی منظم مسولان برای جلب توریست هست رسیدن به آمار بعید و دور از انتظار به نظر میرسد.بنابراین باید دید که آیا حتی در صورت امادگی کلانشهر شیراز برای تبدیل شدن به یک شهر فرهنگی و گردشگری این امکان در بعد ملی وجود دارد یا خیر؟
کلانشهر شیراز هم اکنون دارای 3 هتل 5 ستاره افتتاح شده ، 4 هتل 5 ستاره آماده بهره برداری و بیش از 5 هتل دیگر در حال ساخت و سرمایه گذاری با استانداردهای 5 ستاره می باشد.بنابراین مشکلی از نظر اسکان مسافران و گردشگران موجود نمی باشد و مشکلات قبلی درمورد نحوه ی خدمات این هتل ها نیز تا حدود زیادی برطرف شده و به سطح واقعی هتل های 5 ستاره نزدیک شده و رسیده اند.


*** هتل چمران ***


از مهمترین مشکلات شیراز مشکلات عدیده در برخی از ورودی های این کلانشهر می باشد که در دو بخش زیباسازی و عریض سازی ورودی ها قابل بررسی هستند. حال به وضعیت ورودی های مهم شیراز میپردازم :
1 – ورودی غربی شیراز : این ورودی شامل ورودی از استانهای بوشهر ، خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد می باشد.قبل از ورود به شیراز شامل بزرگراه 2 بانده می باشد که با ورود به شیراز به بلوار امیرکبیر می رسد.تنها زیبا سازی این ورودی مربوط به تندیس امیرکبیر می باشد که در ابتدای بلوار وجود دارد.خود بلوار شامل ساختمان ها و مجتمع های مسکونی متعدد ، باغ ها و فضاهای سبز و در راس آن باغ جنت ، بزرگترین باغ ایران قرار دارد که سرسبزی کلانشهر شیراز را در نگاه اول تایید میکند اما وجود تعمیرگاه های متعدد در کیلومتر انتهایی بلوار که به ترمینال امیرکبیر ختم می شود از نکات منفی این ورودی هست که حتما مسوولان باید چاره ای برای آن بیندیشند.
2 – ورودی شمال غربی :این ورودی شامل ورودی از کهگیلویه و بویر احمد می باشد.قبل از ورود به شیراز شامل بزرگراه 2 بانده می باشد که با ورود به شیراز به بلوار میرزای شیرزای می رسد که زیبا سازی خوبی در فضای اطراف آن انجام شده و با انجام پروژه های هدف 90 تبدیل به بزرگراه خواهد شد.مهمترین نکته درباره این ورودی ، ارتباط آن با شهرک های گلستان و صدرا شیراز و از همه مهمتر ارتباط با مجتمع بزرگ خلیج فارس ، پارک بزرگ آبی شیراز ، پارک تمدن ها و پیست اسکی پولادکف می باشد.
3 – ورودی شمالی شیراز : این ورودی شامل ورودی از استانهای مرکزی ، شمالی ، شمال غرب و شمال شرق ایران می باشد.قبل از ورود به شیراز شامل بزرگراه 3 بانده می باشد که با ورود به شیراز به بلوار امام رضا (ع) و در امتداد آن به دروازه قرآن می رسد.این ورودی یکی از زیباترین ورودی ها شهرهای ایران می باشد که البته نیازی به معرفی بیشتر ندارد.



4 – ورودی جنوبی : این ورودی شامل ورودی از استانهای هرمزگان ، کرمان و سیستان و بلوچستان می باشد.قبل از ورود به شیراز شامل بزرگراه 2 بانده می باشد که با ورود به شیراز به بزرگراه خلیج فارس میرسد . طرح سازماندهی این ورودی شروع شده و تا سال آینده تکمیل خواهد شد.

اما اگر مسافران با هواپیما به شیراز بیایند برای رسیدن به مرکز شهر باید از بلوار مدرس و خیابان زند عبور کنند.متاسفانه این دو مسیر به هیچ وجه نمای مناسبی ندارند و باعث ایجاد تصور منفی در ذهن مسافر و گردشگر می شود. که در اردیبهشت 1386 و با ورود سفیران خارجی به مناسبت هفته شیراز به این شهر باعث آبروریزی فراوان گردید! همچنین ایستگاه راه آهن شیراز که دربهار آینده به بهره برداری خواهد رسید در شهرک بزن و در همان مسیر شمال غربی شیراز قرار دارد.
مهمترین مشکل کلانشهر شیراز عدم وجود بزرگراه در درون شهر می باشد که هنوز هم چاره ای برای آن اندیشیده نشده است و لازم است تا رسیدن به سال 1400 برنامه جامع و کاملی برای ساماندهی و زیباسازی ورودی ها و معابر اصلی کلانشهر شیراز اندیشیده و اجرا گردد.

حمل و نقل درون شهری برای مسافران و گردشگران :
تاکسی گردشگری در سال گذشته بعنوان اولین واحد تاکسی گردشگری ایران در کلانشهر شیراز افتتاح شد که در حال حاضر در مناطق مرکزی شهر و مناطق توریستی حضور دارند. در عید نوروز نیز اتوبوس های گردشگری در مسیرهای تعیین شده که حدود 90% از مناطق دیدنی شیراز را پوشش میدهند به فعالیت می پردازند.خط اول مترو شیراز نیز در سال 1391 به بهره برداری میرسد و مطابق برنامه 3 خط مترو شیراز باید تا سال 1400 تکمیل شده باشد.

جاذبه های گردشگری

این جاذبه ها به دو دسته تقسیم می شوند : 1 - جاذبه ها و آثار تاریخی 2 – جاذبه ها و مکانهای تفریحی .
در قسمت اول کلانشهر شیراز یکی از غنی ترین شهرهای ایران و جهان در این زمینه می باشد.نزدیکی به تخت جمشید ( بزرگترین بنای سنگی جهان ) ، پاسارگاد ، نقوش رستم و رجب ، وجود مجموعه زندیه ، باغ هایی با شهرت جهانی ، آرامگاه های شاعران و فیلسوفان بزرگ و ... باعث شده که کلانشهر شیراز در این زمینه دارای زمینه های مناسب و منحصربفردی باشد.
در قسمت دوم نیز خوشبختانه در سال های اخیر تمهیدات مناسبی اندیشیده شده است. ایجاد پارک های بزرگ گردشگری نظیر پارک تمدن ها و شهربازی بزرگ خلیج فارس ، مراکز ورزشی نظیر گلف ، اسب سواری و پارک بزرگ آبی شیراز با امکانات مدرن ، مراکز بزرگ خرید ، ساخت ورزشگاه المپیک شیراز با 100 هزار نفر گنجایش (علی رغم تمام مشکلات آن ) ، سازماندهی و تبدیل فرودگاه شیراز به یکی از برترین ها در منطقه ، تجهیز پیست اسکی پولادکف و نصب تله کابین و ... همگی نوید ایجاد زیرساختهای مناسب برای جلب گردشگر داخلی و خارجی را میدهد.
مركز اطلاعات توريست و گردشگري

بحث فرهنگی
مطمئنا شهری و منطقه ای که قصد دارند به مرکز گردشگری تبدیل شوند نیاز به کار فرهنگی به شدت احساس می شود که در کلانشهر شیراز نیاز به کار بسیار زیاد ، هدفمند و موثر دارد. نحوه برخورد با مسافران و گردشگران ، بالا بردن فرهنگ عمومی درباره مسائل مرتبط با شهر ، ایجاد حس مسوولیت در تک تک شهروندان و ... از مهمترین اهداف بحث فرهنگی باید قلمداد شود.
با توجه به مباحث و صحبت های مطرح شده و جایگاه و موقعیت فعلی ایران و شیراز ، به نظر شما آیا تبدیل کلانشهر شیراز به شهری فرهنگی و گردشگری در سال 1400 امکان پذیر است؟نظر شما چیست؟

نوشته شده توسط امين در روز 5 شنبه ، 17 ديماه 1388 ،‌ساعت 13:53
به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Azadegi :: Cloob :: Oyax :: Digg :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Email To: :: Subscribe to Feed

قطار شيراز - اصفهان در انتظار تكميل و بهره برداري

** برای لود شدن سریعتر تنها 1 پست اخیر نمایش داده می شود ، برای مشاهده سایر پست ها از منوی سمت چپ ، به مطالب گذشته مراجعه کنید**
پس از گذشت حدود 100 سال از ورود راه آهن به ايران ، سرانجام با هزينه و مشقت بسيار راه آهن شيراز - اصفهان در خردادماه سال جاري به بهره برداري رسيد درحاليكه بسياري از مسوولان و كارشناسان پرو‍ژه بر اين عقيده بودند كه راه آهن براي افتتاح آماده نيست. اما اين خط ريلي افتتاح شد و سرانجام آن چنان شد كه همگان ميدانند و ميتوانيد شرح تلخ ماجراي افتتاح اين خط ريلي را در اينجا مشاهده كنيد: http://shiraz1400.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html
ديروز، خبرگزاري ايسنا ،‌منطقه فارس مطلبي را در همين رابطه بر روي وبسايت خود قرار داد كه در ادامه مي آيد. اما نكات جالبي در اين مطلب به چشم مي خورد كه مهمترين آن قيمت بليط قطار هست كه تقريبا برابر با قيمت بليط هواپيما در همان مسيرها ميباشد.
*آرزوي ديرينه مردم شيراز در دست تعمير*در مسير اصفهان ـ شيراز قطار حركت نميكند
پروژه راه‌آهن اصفهان به شيراز كه برخي آن را آرزوي ديرينه مردم شيراز ناميدند و استان فارس را به شبكه ريلي سراسري متصل مي‌كرد مدتي است در دست تعمير قرار دارد و قطاري از آن عبور نمي‌كند كه البته علت آن رفع برخي نواقص و اصلاحات زيرساختي مطرح شده است. به گزارش خبرنگار راه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس ناصر بختياري ـ مديرعامل شركت قطارهاي مسافري رجا در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينكه چرا حركت قطار در اين مسير متوقف شده است؟ گفت: اين موضوع به مسائل زيرساختي مربوط مي‌شود كه بخشي از آن برعهده راه‌آهن و بخش اعظم آن برعهده معاونت ساخت وزارت راه و ترابري است. وي با بيان اينكه در بعضي تونل‌هاي اين مسير اقداماتي در حال انجام است، تصريح كرد: تعطيلي موقت است و به‌منظور تكميل تونل‌ها انجام شده و پس از پايان عمليات تحويل داده شود. به گزارش ايسنا، شهرام يارمند - معاون وزير راه و ترابري - نيز با بيان اينكه خط آهن اصفهان ـ شيراز از خردادماه به‌طور موقت به راه‌آهن جمهوري اسلامي تحويل داده شده است، اعلام كرد: اين خط از نظر ايمني هيچ مشكلي ندارد و هم‌اكنون نواقص آن در حال رفع است كه پس از تكميل پنج درصد از عمليات باقي‌مانده و رفع نواقص به‌طور كامل تحويل داده مي‌شود. وي همچنين درباره عدم حركت قطار طي مدت اخير در خط آهن اصفهان ـ شيراز، اظهار كرد: لاينينگ دو تونل در اين خط به‌طور كامل انجام نشده بود كه هم‌اكنون درحال برطرف كردن مشكلات و نواقص است. افزايش سرعت قطار اصفهان ـ شيراز از فروردين ماه حميد بهبهاني ـ وزير راه و ترابري كه خردادماه در افتتاح اوليه اين پروژه حضور داشته است، درباره وضعيت راه‌آهن شيراز ـ اصفهان به ايسنا گفت: از فروردين ماه سرعت قطار در مسير شيراز ـ اصفهان به سطح سرعت ميانگين کشوري خواهد رسيد. وي تصريح کرد: براي افزايش سرعت قطار در مسير شيراز و اصفهان نيازمند زمان بوديم چون سيستم ريلي هم مانند اتومبيل است، يک اتومبيل نو هم توصيه مي‌شود ابتدا آب‌بندي شود. استفاده بيش از 13 هزار نفر از خط آهن اصفهان ـ شيراز اين در حالي است كه مهندس قدرت‌الله نجفي - معاون ساخت و توسعه راه آهن - روز گذشته از جابه جايي بيش از 13 هزار مسافر در اين مسير خبر داد و گفت: با عبور 40 قطار از راه‌آهن اصفهان ـ شيراز در 7 ماه گذشته، بيش از 13 هزار مسافر در اين مسير جابه‌جا شده‌اند. وي با بيان اينكه پروژه راه‌آهن اصفهان ـ شيراز با عوامل بازدارنده‌ زيادي مواجه بوده است، گفت: پيدايش مسائلي چون سستي و فرسودگي پيش‌بيني نشده در برخي از لايه‌هاي سنگي و تونل‌ها، وجود موانع و معارضان و هزينه بالاي تملك اراضي موجب پيدايش نقاط بحراني و تغيير مسيرهايي در واريانت مسير ايستگاه شيراز شده است. نجفي با بيان اينكه راه‌آهن شيراز ـ اصفهان با سرعت بالايي ساخته شده است، افزود: اعتبارات لازم براي اجراي اين طرح متناسب با سرعت اجراي پروژه نبوده كه تاثير منفي در راندمان عمليات اجرايي و بازدهي كار داشته است. وي با اشاره به اينكه در قانون بودجه سال 88، پايان سال 89 به عنوان زمان خاتمه طرح ذكر شده است، گفت: بهره‌برداري از اين محور از 13 خرداد سال جاري آغاز شده كه تا پايان ماه گذشته بيش از 40 قطار از اين محور استفاده كرده‌اند. وي خاطرنشان كرد: بخش عمده عمليات اجرايي راه‌آهن اصفهان ـ شيراز تا پايان دي‌ماه سال جاري به اتمام مي‌رسد و براساس برنامه زمانبندي مسير اصفهان تا ايستگاه موقت صدرا در دهه فجر كاملا آماده است. بر اساس اين گزارش پيش از توقف حركت قطارها در اين مسير به منظور تعمير، در ماه دو قطار از مسير مشهد به شيراز عبور مي‌كرد و مسافراني كه قصد سوارشدن قطار در اصفهان را داشتند بايستي كل هزينه بليت مشهد ـ شيراز را كه بيش از 25 هزار تومان بود پرداخت مي‌كردند در حالي كه هزينه طي كردن مسير اصفهان ـ شيراز از طريق جاده بسيار كمتر بود. در اين راستا مديرعامل رجا به ايسنا گفت: قيمت بليت قطار در بخش خصوصي توسط اين بخش پيشنهاد مي‌شود و پس از بررسي و تعديل توسط رجا هيات مديره راه آهن آن را تصويب مي‌كند. مديرعامل راه آهن در پاسخ به اين سوال كه آيا قطارهاي مسير مشهد ـ شيراز دولتي است؟ اظهار كرد: مسير شيراز ـ مشهد در گذشته قطارهاي شش تخته واگن پارس كه دولتي بود با قيمت بليت 26 هزار و 450 حركت مي‌كرد و براي مسير اصفهان - مشهد سهيمه محدودي در نظر گرفته شده بود كه قيمت بليت آن 20هزار و 500 تومان بود. گفتني است به‌رغم خالي بودن قطار در مسير اصفهان ـ شيراز سهميه‌اي در نظر گرفته نشده بوده و مسافران متقاضي بليت مسير اصفهان -شيراز بايستي بليت را با همان قيمت مشهد شيراز خريداري مي‌كردند. وي افزود: بنا به درخواست‌هاي مكرر مردم مبني بر تغيير قطارها، دو هفته پيش از توقف حركت قطارها در اين مسير، قطارهاي چهار تخته پلور سبز به كار گرفته شدند كه قيمت بليت براي مسير شيراز ـ مشهد 38 هزار و هشتصد هزار تومان، مسير اصفهان ـ مشهد 30 هزار تومان بود. بختياري تصريح كرد: اگرچه قيمت بليت اين قطار به صورت مبدا -مقصد تعيين شده بود اما با توجه به مسافت كوتاه بين استان اصفهان - شيراز سهميه محدودي براي اين مسير در نظر گرفته شده بود كه طبق آن بليت مسير اصفهان شيراز به مسافران با قيمت 11 هزار و 400 تومان عرضه مي‌شد. هر چند از ابتداي افتتاح اين پروژه برخي انتقاداتي را درباره آن طرح كردند اما در حال حاضر سوال اين است كه وعده‌ها در زمينه راه‌اندازي مجدد آن و استفاده ايمن مردم از آن محقق خواهد شد و آيا آرزوي ديرينه مردم بخشي از كشور براي استفاده از ايمن‌ترين وسيله حمل و نقل يعني حمل و نقل ريلي برآورده مي‌شود يا خير؟
نوشته شده توسط امين ،‌در روز دوشنبه ،‌چهاردهم دي ماه 1388 ،‌ساعت 9:39 .
به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Azadegi :: Cloob :: Oyax :: Digg :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Email To: :: Subscribe to Feed