شهردار منطقه سه شيراز گفت: نه يونسكو و نه هيچ سازمان و دستگاه دولتي ديناري به طرح توسعه سعديه كمك نكرده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، حسام قلعهدار امروز در كنفرانس خبري در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا، افزود: هزينه طرح توسعه سعديه از سوي شهرداري تامين و پرداخت شده و همچنان هم اين طرح تا كامل شدن آن ادامه دارد.
وي خاطرنشان كرد: در طرح توسعه سعديه تمام املاك اطراف آرامگاه سعدي به شعاع 12 تا 13 هكتار بايد تملك شده و به محدوده طرح اضافه شود اما اجراي كامل اين طرح نيازمند اعتباري بيش از 100 ميليارد تومان است.
شهردار منطقه سه شيراز گفت: تامين و پرداخت چنين مبلغي در توان شهرداري نيست بنابراين اجراي طرح توسعه سعديه بهصورت فازبندي و مرحلهاي اجرا شده و همچنان تداوم خواهد داشت.
قلعهدار با بيان اينكه در طول دوران تصدياش در شهرداري منطقه سه شيراز بيشترين خدمات شهري به ساكنان محله سعدي و خصوصا محله برآفتاب ارائه شده است، گفت: متاسفانه گاهي رسانهها نقاط و نكاتي را در گزارشهاي خود منعكس ميكنند كه تمام خدمات انجام شده تحتالشعاع قرار ميگيرد.
وي اضافه كرد: تقريبا اكثر كوچهها و معابر محله برآفتاب و نقاط ديگر سعدي آسفالت و بهسازي شده و رودخانه شمال شرق در ابتداي جاده خرامه براساس قراردادي چندصدميليوني، لولهگذاري و سرپوشيده شده است.
قلعهدار با اشاره به اقدامات عمراني انجام شده براي خروج سعدي از بنبست، خاطرنشان كرد: طرح تونل سعدي با بيش از 5 ميليارد تومان اعتبار اجرا شده است اما براي تكميل آن بايد املاك واقع در مسير خروجي تونل تملك ميشد كه تاكنون 80 تا 90 درصد اين اقدام انجام شده است.
وي هزينه تملك و اجراي طرح 45 متري مسير خروجي تونل سعدي را بيش از هشت ميليارد تومان ذكر و تصريح كرد: در ورودي تونل نيز كار اجراي پل روگذر مراحل پاياني را طي ميكند و ظرف يكي دو ماه آينده اين پل به اتمام خواهد رسيد.
قلعهدار اضافه كرد: در امتداد 45 متري فشار قوي و اتصال تونل سعدي به پمپ بنزين جاده خرامه يكصد و چهل واحد مسكوني در مسير قرار دارد كه همگي شناسايي شده است اما تملك اين واحدها نيازمند زمان و اعتبار كلاني بوده و انشاالله فاز اول را سال آينده اجرا و يك باند از اين چهل پنجمتري را آزاد خواهيم كرد.
شهردار منطقه سه تاكيد كرد: كار آزادسازي مسير باند دوم اين معبر نيز از سال بعد از آن آغاز ميشود تا انشالله طرح تكميل شود.
وي با يادآوري اينكه سعدي پرتراكمترين نقطه شيراز از نظر جمعيتي است، تعداد ساكنان اين محله را بيش از 60 هزار نفر اعلام و تصريح كرد: يكي از بزرگترين مشكلات برسرراه عمران و آباداني اين محله، اختلاف بر سر مالكيت املاك و خانههاي سعدي است.
شهردار منطقه سه گفت: روز چهارشنبه قرار است نشستي با حضور نمايندگان فرماندار و اوقاف در محل فرمانداري برگزار شده و طي آن مشكل سند املاك سعدي بررسي و در راه حل و فصل آن اقدام مقتضي انجام شود.
وي با اعلام اينكه بخش عمدهاي از املاك و منازل واقع در مسير 45 متري امتداد تونل سعدي تملك شده است، گفت: تملك املاك خصوصا وقتي ملك سند مشخص و معتبري نداشته باشد، يكي از سختترين بخشهاي اقدامات عمراني بهشمار ميرود كه بهحمدالله در سعديه انجام شده است.
قلعهدار با تاكيد بر لزوم حمايت از مردم مستضعف و محروم منطقه سعدي، گفت: در راستاي حمايت از ساكنان اين محله، طي چندسال اخير عوارض ساخت وساز در اين نقطه هيچ تغييري نداشته و از طرفي عليرغم وجود محدوديتهاي فراوان، در صورت وجود درخواست براي ساخت و ساز، تمام بازديدها رايگان محاسبه شده است.
شهردار منطقه سه با اشاره به اقدامات عمراني، رفاهي در منطقه سعديه شيراز، از آماده شدن فاز يك طرح كلاه فرنگي در باغ دلگشا خبرداد و گفت: اجراي باغ نارنجي، باغ طاووسيه و فرهنگسراي طاووسيه، آماده ساختن زميني در مقابل باغ دلگشا براي تبديل به پاركينگ و فضاي خدماتي تجاري، زيباسازي و توسعه فضاي سبز در كوهپايه اين محله و اصلاح و بهسازي معابر و كوچههاي اين محله از جمله اقدامات انجام شده بوده است اما بهدليل بافت فرسوده ساختماني و تراكم جمعيتي و نيازهاي فراوان، اقدامات انجام شده چندان به چشم نميآيد.
وي در خصوص انتقاد يك عضو شوراي شهر به انتقال واحدهاي تجاري ميوه و ترهبار فروش به بلوار جديدالاحداث نيستان، گفت: سازمان ميادين شهرداري قصد انجام طرح ساماندهي و بهسازي غرفههاي شمال آرامگاه سعدي را داشت و به همين دليل قرار شد واحدهاي مستقر در اين نقطه بهصورت موقت به نقطهاي در بلوار نيستان كه مزاحمتي براي تردد اتومبيلها ايجاد نميكند منتقل شوند.
شهردار منطقه سه با تاكيد بر موقتي بودن اين اقدام تصريح كرد: شهرداري با هزينهاي گزاف اين خيابان را در راستاي حل مشكل ترافيك محله سعدي و ورودي جاده خرامه، كاهش تصادفات، ارتقا سطح رفاه شهروندان و تسهيل در ارائه خدمات شهري احداث و طرحهاي زيباسازي خوبي در اين محل اجرا كرده، نبايد با يك انتقاد همه اقدامات شهرداري را زير سئوال برد.
قلعهدار از لايروبي رودخانه خشك و سايررودخانههاي قرار گرفته در اين منطقه خبر داد و اضافه كرد: كار سرپوشيده كردن جويها و كانالهاي حاشيه خيابانهاي منطقه سه مدتي است آغاز شده و همچنان ادامه دارد، بهگونهاي كه با استفاده از لولههاي پلياتيلني مناسب، كانالها و جويهاي موجود در سطح منطقه لولهگذاري و محفوظ ميشود.
وي گفت: با اين اقدام، عرض خيابانهاي باريك بخشهاي عمدهاي از منطقه سه، به ميزان يك متر و بيشتر، افزايش يافته است.
شهردار منطقه سه شيراز همچنين از خبرنگاران و رسانهها خواست تا در نگاه به مشكلات شهري و خدماتي كه شهرداريها به شهروندان ارائه ميدهند،عادلانه رفتار كرده و در صورت مشاهده يك مشكل ابتدا دليل آن را از مطلعان جويا شوند و در صورت قانع نشدن اقدام به انعكاس آن كنند.
6 بهمن 89
5 نظرات:
shiraze man azize
shiraz man pakee
shiraze man moghadase
shiraz anchenan dar donya aziz beshe va moghadas ke hame be suyash negah konan
dare etefagh miyofte
emruz barooni hast shiraz behsti shode dar in name baroon
یعنی میشه این محله ترسناک به یه محله آروم تبدیل بشه!!؟ امیدوارم اینجور بشه
حتما گذرتون به محله گلشن (کشن ) افتاده! اون محله یکی از بدترین محلات شیراز بود که شهرداری با احداث بلوار و ساخت تقاطع یادکار امام وضعیت خوبی به اون بخشید.
اما شهرک سعدی ... بد نیست مروری داشته باشیم به برنامه های شهرداری برای منطقه سعدی :
1- ساخت تونل سعدی که پس از مشکلات بسیار در حفر تونل بخاطر نوع سنگ کوه و مشکلات تملک به همراه پل فضیلت شمالی در سسال آینده به بهره برداری میرسند که همین ایجاد مسیر جدید باعث بالا رفتن سطح رفاه در منطقه خواهد شد.
2 - ساخت بازارچه سنتی در امتداد بلوار سعدی ( از چهاراه دلگشا تا آرامگاه سعدی ) در طول بلوار که طرح اماده شده و منتظر سرمایه گذار هست.
3 ساخت پارکینگ طبقاتی دلگشا
4 - ساخت پارک کوهستانی بوستان که سال گذشته افتتاح شد.
5 - ساماندهی باغ دلگشا
6 - تملک بخش زیادی از خانه های قدیمی به منظور ساخت بلوار 45 متری از تونل سعدی تا جاده شیراز خرامه
واقعا این طرح های عمرانی میتونه این جور محله های بد رو چهرشو عوض کنه نمونش
همین گلشن ( کشن) به قول دوستمون یا تلخداشت که اگر جدیدن گذر دوستان به این جور مناطق افتاده باشه تفاوت را نسبت به قبل رو میبینید چه از نظر فرهنگی و چه از نظر توسعه عمرانی و اقتصادی در این مناطق.
ارسال یک نظر