Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
محک

نخستين موزه و گنجينه سكه‌هاي فارس‌ در شيراز افتتاح شد

مدير بنياد فارس‌شناسي گفت: براي شناساندن تاريخ و هويت كشور به‌ ويژه فارس براي نخستين ‌بار گنجينه سكه‌هاي فارس در خانه زينت‌الملك مورد بهره‌برداري قرار گرفت.
علي‌اكبر صفي‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شيراز اظهار داشت: در مجموعه گنجينه سكه‌هاي فارس حدود يك‌هزار و 500 سكه مربوط به دوره‌هاي اشكانيان، ساسانيان تا زنديه نگهداري و در انظار بازديدكنندگان قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به اينكه بنياد فارس‌شناسي در زمينه گسترش و معرفي آثار تاريخي و فرهنگي فارس فعاليت خود را آغاز كرده است، افزود: در مدت هشت ماه گذشته تاكنون اين بنياد فرهنگ، آداب و رسوم و تاريخ فارس را در كارنامه خود ثبت كرده است.
صفي‌پور از رونمايي پنج عنوان از تازه‌هاي نشر خود در دوم خرداد ماه جاري خبر داد و اضافه كرد: كتاب دلشدگان هنر، شيراز در شعر شاعران، سحرآفريني‌هاي حافظ، آرمان‌خواهي سعدي در قلمرو حكومت فارس از مشروطيت تا جنگ جهاني اول از جمله كتاب‌هاي بنياد فارس‌شناسي است.
مدير بنياد فارس‌شناسي خاطرنشان كرد: اين بنياد از سال 72 فعاليت‌هاي خود را در زمينه اتخاذ تدابير و روش‌هاي مناسب، تأمين منابع مورد لزوم براي ايجاد و توسعه مراكز، تجهيزات و تأسيسات تربيتي،‌ آموزشي، هنري، فرهنگي و تبليغاتي آغاز كرده است.
صفي‌پور ادامه داد: تلاش و پژوهش در راستاي نگهداري، ايجاد بانك اطلاعات الكترونيك، تشكيل گروه‌هاي پژوهشي، از جمله فعاليت‌هاي بنياد بوده است.
مدير بنياد فارس‌شناسي بيان داشت: برگزاري مراسم بزرگداشت حافظ و سعدي و بيش از 80 كنگره علمي و 50 نمايشگاه از آثار هنري و چاپ، بيش از 70 عنوان كتاب در زمينه‌هاي مختلف تاريخي، پژوهشي، فرهنگي و هنري در مورد استان فارس، از ديگر فعاليت‌هاي بنياد فارس‌شناسي بوده است.
وي خاطرنشان كرد: احداث موزه‌اي با عنوان گنجينه تاريخ فارس شامل 59 تنديس از بزرگان، مشاهير و نام‌آوران فارس در دوره‌هاي مختلف تاريخي و پيش از اسلام تا عصر حاضر از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي بنياد فارس‌شناسي بوده است
 
ثبت شده توسط امین در روز شنبه ، 1 خرداد 1389 ، ساعت 22:12 .

3 نظرات:

پویا گفت...

امین خان کم پیدا شدین؟
دیگه بی خبر آپ میکنین
راستی به روزم

ح گفت...

مبارکه!

امین جان وبلاگ آیت اللهی رو دریاب...

mojtaba گفت...

امين خان بد نبود در پايان خبر آدرس و ساعات بازديد از اين موزه رو هم مينوشتي.اينجوري مطلبت كاملتر ميشد.
چون خودمم نميدونم منتظر جوابت ميمونم.