مدير كل امور اجتماعي استانداري فارس از برگزاري جشنواره بينالمللي موسيقي در شهر شيراز خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ـ ايسنا ـ منطقه فارس، «محمد بذرافشان» مدير كل امور اجتماعي استانداري فارس در جمع خبرنگاران گفت: سال آينده شاهد حضور صدها نفر از چهرههاي ماندگار موسيقي در جشنواره بينالمللي موسيقي شيراز خواهيم بود.
وي با بيان اينكه عرفای مسلمان همچون فارابي، مولانا، صدرالمتالهين شيرازي و بسياري ديگر معتقدند كه در وقت گوشسپردن به موسیقی، مشمول رحمت خداوند قرار میگیرند اظهار كرد: موسیقی خود فینفسه دارای ساختاری است كه مستقیماً به روح انسان مربوط میشود، چنان كه حتی نام بعضی از سازها خود حاكی چنین حقیقتی است.
دبير كارگروه تخصصي فرهنگي ـ اجتماعي استان فارس خاطر نشان كرد: نام ساز «رباب» در واقع مخفّف «روح باب» است و «گشاینده روح» معنی میدهد كه همه این اشارات حاكی از آن است كه حكیمان مسلمان به قدرت توانبخشی موسیقی اطمینان دارند و معتقدند كه موسیقی میتواند شنونده را به كمال برساند همچنان كه از سوی دیگر، جنبههای ایذایی و نزولبخش آن را با احكام قوی و بازدارنده فرو بستهاند تا جنبه های غفلتآمیز موسیقی، مسلمانان را به كام هولناك خویش فرو نبلعد.
بذرافشان، موسیقی را یکی از تاثیرگذارترین هنرهای جامعه بشري که به مثابه یک رسانه، نقش بالایی در شکلدهی فرهنگ، احساسات و رفتار جامعه دارد، دانست و با اشاره به دیدگاه فقهي رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شاخصهای موسیقی فاخر و متعالی، ابراز كرد: تولید و بهرهگرفتن از موسیقی متعالی و هدفدار، منطبق با ارزشها و معیارهای فرهنگ ایرانی ـ اسلامی با داشتن رنگین کمانی از موسیقی اقوام ایرانی در قالب نغمهها، نواها و سرودهای معنوی، حماسی، شورآفرین، وحدت افزا، نشاط آور و امید گستر با استفاده از گنجینه بیکران شعر و ادبیات فارسی و ظرفیتهای ارزشمند جامعه هنرمندان متعهد موسیقی کشور، از اولویتهای حركت فرهنگي محسوب میشود.
مدير كل امور اجتماعي استانداري فارس ابراز عقيده كرد: عرضه چنین آثاری، گامی بلند براي هویت بخشی، ترویج اخلاق و امید در جامعه اسلامي ايران خواهد بود.
بذرافشان در بخش ديگري از سخنانش، استان فارس را قلمرويي كه از دير باز مهد چهره های نام آشنا در عرصههاي فرهنگ و تمدن اسلامی بوده برشمرد و تصريح كرد: استان ولايت مدار فارس به دليل ظرفيت ها و توانمندیهای فرهنگی، هنری و موسيقيايي، نقش مؤثری در عرصههای فرهنگی دارد.
وي از آمادگي مديريت ارشد فارس به منظور حمايت همه جانبه از اهالي خدوم، متعهد و كارشناس عرصه فرهنگ و هنر و ايستادگي در مقابل ورود طراران و سارقان این عرصه به منظور دفاع از میراث كهن فرهنگی و دینی کشور خبر داد و اذعان كرد: بر همين اساس، فعالیتهای فرهنگی مديريت ارشد استان فارس نيز به مقوله موسيقي مبتني بر نگاهی ارزشی، آرمانی و دینی عمیق است چرا كه امروز کشور به فعالیتهای فرهنگی محتوایی و فعالیتهایی که منجر به تقویت و احیای هویت انقلابی، دینی و آرمانی مردم شود، نیازمند است.
مدير كل امور اجتماعي استانداري فارس در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: در راستاي همين سياست و نشان دادن شأن و جايگاه موسيقي ايراني اسلامي، استان فارس و شهر مقدس شيراز ميزبان گروههاي منتخب كشورهاي مختلف در جشنواره بينالمللي موسيقي به عنوان يكي از بزرگترين حركتهاي فرهنگي استان در سال 90 است كه در اين جشنواره صدها نفر از مفاخر و فعالان موسيقي سراسر دنيا، جهت شركت در جشنواره بين المللي موسيقي شيراز حضور پيدا خواهند كرد.
بذرافشان در بخش پاياني سخنانش با تاكيد بر ضرورت برگزاري چنين جشنوارههاي به یاد ماندنی كه میتواند نمایهای از خلاقیتهای هنری با اهتمام بلیغ به ارزشهای دینی و باورهای ایمانی باشد تصريح كرد: حمایت مادی و معنوی از اصحاب فرهنگ و هنر، به بالندگی هر چه بیشتر آنان در دامان پر مهر فرهنگ اسلامی و انقلابی و شکوفایی خلاقیتها مدد میرساند و این راهی است که برای رسیدن به توسعه فرهنگی باید پیموده شود.
6 نظرات:
انشا ال... به کـــوری چشــــم آقایان متــعــصــب بــرگــذاز بــشه ... ما منتظریم.
واژه مقدس در کنار نام زیبای شیراز بسیار زننده و چندش آور است با این سیاست میخواهند تمام افتخارات و گذشته شیراز را پنهان و به مرور نابود کنند این وظیفه شما و شهروندان است که این رااصلاح کنید
دوست عزیز این سایت خود بهانه ایست برای زنده نگه داشتن تاریخ باشکوه و تمدن غنی پارسی و شیرازی
جشنواره ملی مردمی نوروز در شیراز و تخت جمشید را لغو کنید
این جشن باعث نگرانی روحانیت متعهد و دلسردی نیروهای حزبالله است
برگزاری این جشن عقبگرد فرهنگی از فرهنگ اصیل اسلامی است
http://fars.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=15406
http://fars.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=15412
اعتبارات فرهنگي فارس را صرف موسیقی و گروههاي فرهنگي كردن چه نتايجي دارد؟
عَلَمْ كردن تخت جمشيد و حافظيه در مقابل حرم سوم اهلبيت(ع) جنايت و خيانت است
motmaen hastam in jashn cancel mishe
بهتر! همه باید از این کشور لعنتی بریم. اینا می خوان شیراز رو خراب کنند و به جاش یه مسجد بزرگ بسازن تا خیالشون راحت شه!!
برادران این نکته رو از یاد نبرید که اگر مذهب یا دین رو در مقابل قومیت گذاشتن مطمئنا این مذهب هست که متضرر میشه الان اگر با زمان به اصطلاح طاغوت مقایسه شود به راحتی میتوان درک کرد که دین گریزی و تغییر دین و مذهب امروزه بیشتر است که همه بر میگرده به لطف آقایون علما. حتی احترام و عزت سابق رو هم این آقایون ندارند با عرض تاسف
ارسال یک نظر