معاون اجرايي شهردار شيراز گفت: بههيچ عنوان قبول نميكنم كه آتشسوزي باغها در شيراز در سال 90 افزايش داشته و شهرداري در برخورد با متخفلفان باغسوزي و خشكاندن باغها كوتاه نخواهد آمد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، رمضان اميني امروز در جمع خبرنگاران، در پاسخ به گزارش ايسنا در خصوص باغسوزيها، افزود: طبق آمار در 5 ماهه اول سال 89 بالغ بر 243 مورد و در 5 ماهه اول سال 90 205 مورد آتشسوزي در باغها گزارش و ثبت شده است.
اميني با بيان اينكه نظارت كامل بر باغها و جلوگيري از تخريب اين فضاي سبز شهري بسيار سخت و نيازمند مشاركت تمام مردم است، گفت: در يك محدوده 220 كيلومتر مربعي، نظارت كار سنگين و دشواري و گزارشهاي مردمي بسيار بسيار تاثيرگذار است.
وي با اشاره به خشكسالي طولاني مدت حاكم بر فارس و شيراز، خاطرنشان كرد: تاثيرات خشكسالي بهتدريج بيش از پيش خود را نشان ميدهد، امروز دبي آب بسيار كاهش پيدا كرده و امكان آبياري فضاي سبز باغها با اين ميزان آب بسيار سخت است.
اميني گفت: ما مدام تاكيد ميكنيم صاحبان باغها درختان را حفظ و نگهداري كنند، اما بايد بدانيم با وضعيت فعلي آب، نگهداري فضاي سبز باغهاي قصردشت بسيار سخت و دشوار بوده و نيازمند همراهي همه دستگاهها و مسوولان است.
او با يادآوري اينكه شهرداري شيراز تانكرهايي را براي انتقال آب به اين باغها در نظر گرفته و اختصاص داده است، گفت: برنامهريزيهاي خوبي براي مشاوره و همكاري با دانشگاهيان، اعمال روشهاي بهينه وعلمي آبياري، هرس و غنيسازي خاك و تزريق مواد به درختها، شناسايي گونههاي گياهي، آبياري هوشمند و ... در دستور كار شهرداري شيراز قرار دارد.
اميني گفت: بهعنوان مثال زماني كه در كوچه شهيد رمضاني در قصردشت چند مورد آتشسوزي عمدي اتفاق افتاد، كلانتري و واحد اجراييات شهرداري، فضاي سبز، آتشنشاني و ساير واحدها وارد عمل شدند و حتي سنگپراني و تهاجم به ماشينها و ماموران شهرداري نيز اتفاق افتاد.
وي از اختصاص شعبه ويژه رسيدگي به تخلفات باغسوزي و خشكاندن باغها در شيراز خبرداد و تصريح كرد: شهرداري مسوول مقابله با اين تخلف است اما مسوول رسيدگي قانوني و صدور راي نيست، اگرچه بهحمدالله دستگاه قضايي تا امروز همراهي و تعامل بسيار خوبي با شهرداري داشته و دارد.
معاون اجرايي شهرداري شيراز همچنين از اجرايي شدن طرح شناسنامهدار كردن درختان در شيراز در دو بخش عمومي و اختصاصي خبرداد و اضافه كرد: در اين طرح تمام درختان موجود در نقاط عمومي و باغهاي اختصاصي شناسايي و شناسنامهدار و در جيآياس هم ثبت خواهد شد.
وي با بيان اينكه آماري در خصوص تعداد درختهاي آسيبديده در حوادث عمدي و سهوي واقع شده در باغها طي سال 89 و 90 و آمار مقايسهاي بين اين دوسال را فعلا در اختيار ندارد، گفت: بهزودي آمار دقيقي در اين خصوص در اختيار شهروندان قرار خواهيم داد.
23 شهریور 90 .
6 نظرات:
دستگاه قضایی تعامل خوبی داره؟! پس چرا باغ سوزی بیشتر شده؟! یه لحظه خودمون رو بذاریم جای صاحب باغهاکیه که بتونه از اون همه زمین با اون قیمت بالا صرف نظر کنه؟ چاره فقط خرید باغها و عمومی کردن آنهاست و بس باقی همه شعار و گربه رقصانی است
شاید اگه بشه از این 220 کیلوکتر مربع 50 تا رو بین صاحبان باغها share کرد و اجازه کاربری داد بشه بقیه رو نجات داد فکر میکنم یه معامله دو سر برد هست برای طرفین!
با كامنت اول smjh موافقم شديدن...
حالا فرضا که آمار نشان از کم شدن باغ سوزی باشه اما مگه 200 مورد باغ سوزی در مدت 5 ماه چیز کمیه؟ ماهانه 40 مورد آتش سوزی!!! یعنی بیش از روزی یک مورد آتش سوزی در باغ ها! اونوقت اسمشم میزارن غیر عمد!!! واقعا بهترین راه تملک باغ هاست که البته هزینه زیادی داره، یه راه دیگه اینه اگه بشه با خشکسالی کاملا مبارزه کرد دیگه هیچ باغ سوزی رو نمیشه قبول کرد تعمدی نبوده! و با توجه به قانون هایی که میگن باغ به نفع شهرداری تملک میشه!
من گاهی برخی پستها رو از قصد میذارم تاببینیم وقاحت این اقایون چه حدی داره ، همین!
من خوشحال شدم امیدوارم برخورد انجام بشه متاسفانه مردم قصردشت گمان میکنند باغات مال آنان است و هرکاری که بخواهند میتوانند بکنند در حالی که آنان زمانی تنها باغبان بودند و باغات به آنها سپرده شده بود
ارسال یک نظر