| |
او ادامه داد: براي اتوبوسراني مقدور نيست كه با استفاده از چند بازرس و به شيوه سنتي با تمام تخلفات اتوبوس هاي درون شهري برخورد كند و از اين رو راهنمايي و رانندگي مي بايست در آن بخش هايي كه حيطه وظايف خود مي داند ورود كرده و اعمال قانون نمايد.
وي در مورد ساير تخلفاتي كه از سوي رانندگان اتوبوس هاي درون شهري صورت مي گيرد گفت: ما از شهروندان درخواست مي كنيم هرگونه تخلفي را كه در اين حوزه مشاهده مي كنند، سريعا به سازمان اتوبوسراني اطلاع دهند و مطمئن باشند كه اين گونه گزارش ها در كميته انضباطي بررسي و با متخلفان برخورد قانوني خواهد شد. حسن شاهي اظهار داشت: هم اينك قانون و آيين نامه انضباطي كه بر اساس آن تصميم گيري مي شود، ضعيف است و با اين آيين نامه تاكنون نتوانسته ايم مسائل و مششكلات را آنگونه كه بايد رفع كنيم.
مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرداري شيراز افزود: بدون ترديد با تصويب آيين نامه جديد انضباطي از سوي شوراي اسلامي شهر، ميزان تخلفات بسيار كاهش خواهد يافت.
وي راه اندازي سامانه مكانيزه كنترل ناوگان براي نظارت بيشتر برعملكرد اتوبوس هاي درون شهري را يكي ديگر از روش هاي كاهش تخلفات برشمرد وافزود: سازمان اتوبوسراني شيراز به منظورافزايش نظارت ها و بهبود خدمات رساني به شهروندان اقدام به راه اندازي سامانه مكانيزه كنترل ناوگان (BMS) و همچنين ثبت تخلفات اتوبوس ها كرده است.
حسن شاهي ارتباط صوتي و متني با رانندگان از مركز درهرلحظه، اطلاع رساني داخل اتوبوس شامل ايستگاه هاي قبل، اطلاع رساني ايستگاهي از طريق تابلوهاي ديجيتال و اعلام فاصله اتوبوس تا ايستگاه، اطلاع رساني و دريافت اطلاعات از طريق پيامك و تلفن گوياي سازمان و همچنين نظارت و مديريت بر روي هر يك ازاتوبوس هاي ناوگان درهر لحظه ازديگرمزاياي سامانه كنترل مكانيزه ناوگان اتوبوسراني (BMS) برشمرد.
وي درمورد مركز كنترل هوشمند سازمان اتوبوسراني شيراز گفت: در اين مركز كه به زودي راه اندازي خواهد شد تمامي امكانات ارتباطي اعم از مركز بي سيم و نمايشگرهايي براي مركزيت كنترل اتوبوس ها، پيش بيني شده است و حركت تمامي اتوبوس هاي ناوگان مورد بررسي و تحليل قرار خواهد گرفت.
او ادامه داد: همچنين در تمام ايستگاه ها نيز دستگاهي مستقرمي شود كه شهروندان مي توانند از طريق آن فاصله زماني و مسافتي اتوبوس تا آن ايستگاه را مشاهده نمايند و در روشي ديگر نيز شهروندان مي توانند با ارسال پيامك ، كد ايستگاهي كه در آن مستقر هستند به شماره هايي كه اعلام مي شود از وضعيت و فاصله زماني اتوبوس مورد نظر خود از طريق دريافت پيامك مطلع شوند.
وي با اشاره به ضرورت همكاري مردم با مسوولان سازمان اتوبوسراني براي هرچه بهتر شدن خدمات رساني به شهروندان افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله توقف راننده در خارج از ايستگاه، سرعت كم يا سرعت زياد، سوار كردن سرنشين در قسمت جلو اتوبوس در كنار راننده، استفاده راننده از ادبيات ناشايست ،ا توهين به مسافران و يا دريافت كرايه بيش از حد مصوب ، موارد را با ذكر كد اتوبوس به سازمان اتوبوسراني اطلاع دهند.
حسن شاهي در بخش ديگري از مطالب خود افزود: جايگزيني 75 دستگاه اتوبوس جديد درسال گذشته به جاي اتوبوس هاي فرسوده يكي از اقدامات سازمان اتوبوسراني شهرداري شيرازاست.
او گفت: استفاده از اتوبوس هاي جديد كه مجهز به سيستم سرمازا مناسب هستند براي رفاه حال شهروندان صورت گرفته و هيچ راننده اي حق ندارد به بهانه هايي از جمله افزايش مصرف سوخت و يا هر بهانه ديگري كولراتوبوس را خاموش نمايد.
وي اظهار داشت: راننده اتوبوسي كه نه پول سوخت مي پردازد و نه هزينه تعمير موتو،رنمي تواند از ارائه خدمات مناسب به مسافران سرباز زند.
مديرعامل سازمان اتوبوسراني شيراز و حومه ادامه داد: هم اينك يك هزار دستگاه اتوبوس در اختيار سازمان اتوبوسراني است كه از اين ميزان 750 دستگاه به صورت فعال هستند و مابقي در قالب اتوبوس هاي پشتيبان مورد استفاده قرار مي گيرند.
حسن شاهي افزود: به منظور خدمات رساني بيشتر و بهتر به شهروندان ،امسال راه اندازي خطوط ويژه اتوبوسراني در چهارمسير، معالي آباد تا ميدان صنايع، چهار راه نمازي تا تقاطع ملاصدرا، چهار راه نمازي تا ميدان شهدا و همچنين دروازه كازرون تا چهار راه زند و همچنين راه اندازي خطوط سريع السير، راه اندازي طرح محدوده ترافيك شهري، استفاده از اتوبوس هاي جديد و راه اندازي پايانه هاي جديد را در دستور كار خود قرار داده ايم.
11 مرداد 90 .
0 نظرات:
ارسال یک نظر