Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
محک

گشایش موزه سنگ و گوهر با نام دریای نور

** برای لود شدن سریعتر تنها 1 پست اخیر نمایش داده می شود ، برای مشاهده سایر پست ها از منوی سمت چپ ، به مطالب گذشته مراجعه کنید**
موزه سنگ و گوهر دریای نور در فضایی به وسعت 300 متر مربع ایجاد شده ، که بیش 110 سنگ قیمتی را در خود جای داده است.این موزه دومین موزه سنگ ایران بعد از موزه سنگ تهران است.
این هم از گزارش جام جم آنلاین بدون کم و کاست :
جام جم آنلاين: موزه سنگ و گوهر با نام درياي نور با حضورجمعي از مسوولان سازمان ميراث فرهنگي، هنرمندان و تعدادي از علاقه مندان سنگ و گوهر روز شنبه در شيراز گشايش يافت .
به گزارش ايرنا معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس در مراسم آغاز به کار اين موزه گفت: اين موزه پس از تهران دومين موزه سنگ و گوهري است که در شيراز افتتاح مي شود.

اميرسوداگران افزود:موزه سنگ وگوهر درياي نور را بخش خصوصي راه اندازي کرده و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس نظارت کافي بر انجام کار را داشته و مجوزهاي لازم را براي راه اندازي آن صادر کرده است.

وي اظهار داشت: هدف سازمان ميراث فرهنگي از حمايت از راه اندازي اين موزه فرهنگ سازي و معرفي سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي است که توسط اين موزه ارائه مي شود.

او گفت: اما هدف اصلي ايجاد فرصتي براي فرآوري اين سنگ هاست تا آنها را به عنوان صنايع دستي مهم استان فارس هم در داخل و هم در خارج ارائه کنيم.

مجموعه سنگهاي گردآوري شده در اين نمايشگاه شامل حدود 140 نوع سنگ و گوهر تزئيني است که گفت ه شد کمياب و قيمتي هستند.

کهربا، الماس، ياقوت، زمرد را قيمتي ناميدند و فيروزه، عقيق و جاسپر با نام نيمه قيمتي عنوان شد.

کارشناس فراوري سنگ و گوهر ايران در حاشيه راه اندازي اين موزه به خبرنگار ايرنا گفت: به دنبال راه اندازي اولين کلينيک و کارخانه فرآوري سنگ و گوهر در استان فارس هستيم.

جلال الدين نخجيري افزود: بعد از راه اندازي اين موزه با توجه به مذاکراتي که با مسوولان ميراث فرهنگي انجام داده ايم بخشي از آرامگاه حافظ را نيز با قرار دادن عجايب سنگ ها به موزه تبديل خواهيم کرد.

وي اظهار داشت: راه اندازي چنين مجموعه اي علاوه بر پاسخگويي به نيازهاي دانشجويان و علاقه مندان، زمينه اشتغال براي تمام علاقه مندان به سنگ و گوهر را نيز فراهم مي کند.

او ادامه داد: اين موزه از نظر نگهداري گوهر بيشترين تعداد يعني بيش از 140 گوهر را در خود جاي داده در حالي که در بزرگترين موزه بعد از اين موزه 70 نوع گوهر نگهداري مي شود.

وي اضافه کرد: سنگهاي به نمايش درآمده در اين نمايشگاه حاصل حدود 20 سال تلاش مهندس نادر صنعاني است .

او گفت: اکثر سنگ هاي به نمايش درآمده در اين موزه متقلق به معادن کشور است و مابقي نيز از معادن ساير کشورها جمع آوري شده است.

استاد طراحي سنگهاي موجود در اين موزه نيز گفت: با توجه به اينکه استان فارس از معادن غني سنگ برخوردار است با راه اندازي کارخانه و کارگاه هايي در نقاط مختلف آن مي توان زمينه اشتغال جمع زيادي را فراهم کرد.

مهندس حميد الکايي افزود: شرايط و امکانات لازم براي فراگيري اين هنر در برخي شهرهاي کشور و مقدمات آن در شيراز نيز فراهم شده است.

وي ادامه داد: در صورت استقبال مردم برنامه آموزشي اين کار را در تمام نقاط استان فارس اجرا خواهيم کرد تا علاقه مندان بتوانند با حداقل سرمايه، شغل داشته باشند.

موزه سنگ و گوهر درياي نور واقع در خيابان عفيف آباد شيراز همه روزه از ساعت هشت صبح تا 9 شب پذيراي علاقه مندان خواهد بود.












نوشته شده توسط امین در روز دوشنبه ، دوازدهم بهمن 1388.ساعت 10:26.

9 نظرات:

http://babajoonshirazi.blogfa.com/ گفت...

سلام
گزارش جذابیه اما افسوس که آدرس این موزه را ننوشته ای

shirazi گفت...

salam kheili zibast.vali adresesh kojast?

ح گفت...

ظاهرا توی خیابون عفیف آباده...

امین اگر توضیحات بیشتری رو خواستی اضافه کنی اینجا هست:

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100866149955

ح گفت...

ظاهرا توی خیابون عفیف آباده...

امین اگر توضیحات بیشتری رو خواستی اضافه کنی اینجا هست:

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100866149955

مدیر وبلاگ گفت...

مرسی ! توضیحات اضافه شد.

پویا گفت...

امین جان خیلی برام جالب بود
ممنون از پستت

مسعود تبريزلي گفت...

سلام
خوبي؟
ايشالا بيام شيراز حتما يه سر ميزنم....

مسعود تبريزلي گفت...

سلام
خوبي؟
ايشالا بيام شيراز حتما يه سر ميزنم....

donya گفت...

کاکو دس مریزاد ولی‌ بلاگ تون ویروسی بودا؟!!
به مام سر بزن قربون دسات.
البته ما خطر ناکیم فیلتروندنمون